Lediga Tjänster

AddinIT växer!

Vi behöver fler utvecklare!

Har du funderat på att söka nya utmaningar inom utveckling? Hos oss får du utmana dig själv, dina kollegor och våra kunder i en bransch som är i snabb förändring. Vi på AddinIT är fokuserade på att hitta uppdrag som ger dig en utmaning och en chans att utvecklas som person. AddinIT finns i Skövde och är ett företag med mycket djup kompetens inom utveckling.

Är du en person som bjuder på dig själv kommer vi skapa alla förutsättningar för att du både ska kunna leverera och må bättre som individ. Gemenskap och samarbete är grundvärderingar i vårt företag och nöjda medarbetare ger nöjda kunder och skapar resultat.

Vi vill att du ska vara genuint intresserad av teknik och utveckling. Många av våra kunder vill ligga i framkant - och så även vi!
Om du har jobbat med (eller har intresse för) något av nedan nämnda buzz-words ser vi det som meriterande.

Java EE, Java SE 8,9,10,11,12, Spring, C#.NET, Angular
NoSQL, ElasticSearch, Influx, MongoDB, Neo4j,
Cloud, AWS, Azure, GCP,
Containers, Docker, Kubernetes, Vagrant
Agile Development, Scrum, SAFe, DevOps, Open Source Development
Micro services, REST, JMS Kafka, MQ, MQTT

Förutom den tekniska kompetensen har vi fokus på att må bra. Vi brukar säga att det är "familjen först" för det är viktigt med att det fungerar med familjen för att kunna vara trygg och drivande i de roller man har på jobbet.

Vi har med vår kompetens fått fler kunder som står och knackar på dörren än vad vi kan leverera till. Hör av dig till oss så tar vi en fika tillsammans och samtalar om vad vi kan erbjuda varandra!